Geavanceerde opwarmcurves

We passen vaak Eurotherm controllers toe. Wanneer we geavanceerde opwarm- of afkoelcurves willen onder, is een grafische interface wenselijk om meer inzicht te krijgen in het gedrag.

Thuiswerken

Met onze software applicatie krij je als gebruiker volledige controle over de regelaar.

De actuele en historische proceswaarden worden weergegeven in een grafiek. Daarbij heb je de mogelijkheid om de waarden vast te leggen in een meetbestand.

Met een vaak toegepast model, Eurotherm 2400 series of Eurotherm 3500 series, zijn we in staat om de controllers middels een bus-systeem, bijvoorbeeld Profibus, RS-232 of RS-485, aan elkaar te koppelen. Hiermee kunnen meerdere regelaars met één applicatie worden bediend.

De Eurotherm controllers passen we tevens toe in applicaties voor flow-, koel- en drukregelingen.

Wij werken graag samen met

IB Kracht: Oven technieken, Nabertherm labovens. Pol-Eko droogovens. SalvisLab incubators, droogkasten, vacuum ovens. Entech hoog temperatuur ovens.

Nabertherm en Bentrup

Wizzo heeft, in samenwerking met Kracht, een applicatie ontwikkeld ten behoeve van het aansturen van ovens welke zijn uitgerust met regelaars van het fabrikaat Nabertherm en Bentrup. Middels deze applicatie is het mogelijk om grafisch de opwarmcurves in te geven. Daarnaast wordt het werkelijke traject weergegeven in dezelfde grafische weergave.

De gebruiker kan meerdere curves voorbereiden. Deze “batches" kunnen worden bewaard en zijn in te laden in de diverse controller types.

Nabertherm en Wizzo
Bentrup en Wizzo

Alle informatie op één scherm

Met de Furnace Control software worden alle gegevens in één oogopslag zichtbaar.

Middels een intuïtieve interface kunnen opwarm en procestappen worden ingegeven. Hiermee stelt u binnen een handomdraai een geavanceerd model samen.

Het model wordt grafisch weergegeven in een (Y-T) grafiek. Wanneer de oven wordt gestart zal de gemeten waarde in de grafiek worden bijgeschreven.

Opwarmen met Furnace Control

Sensoren uitbreiden

Met Furnace Control kunnen eenvoudig meerdere sensoren worden toegevoegd. Zo kunnen meerdere temperatuur probes een nauwkeurig beeld geven van uw proces.

Benieuwd naar de mogelijkheden?