Als je echt leuk werk zoekt…

Ben je een IT-professional en wordt het wel eens tijd voor een nieuwe uitdaging?

Wij bieden jou de kans om te werken bij Wizzo, het leukste IT-bedrijf van Nederland!

Dit is leuk

Bij Wizzo vind je jezelf in een team van enthousiaste IT-specialisten die dagelijks klanten ontzorgen in de vele aspecten in ons brede vakgebied.

Wanneer je werkzaam bent bij Wizzo geniet je van de voordelen van een kleine onderneming waaronder flexibiliteit, interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ben je verzekerd van een marktconform salaris en een degelijk pensioen zonder gedoe.

De input van het team is direct gekoppeld aan de output van de totale onderneming. Hierdoor is de inzet en motivatie hoog. Dit wordt onder meer gekenmerkt door een laag ziekte verzuim.

Het opleidingsniveau van de medewerkers van Wizzo is minimaal MBO. Het niveau van software ontwikkelaars is HBO/universitair.

Gewoon helder

We hebben een open communicatie intern maar ook naar onze klanten. Door het open bespreken van onze doelstellingen en resultaten, heerst er een vrije en nuchtere werksfeer zonder achterkamer politiek. We zijn er van overtuigd dat het succes van Wizzo wordt bereikt door het gehele team. Wij zijn met z'n allen de ambassadeurs van de onderneming.

De pijlers van onze cultuur: Professioneel, Kwaliteit, Ambitieus, Eerlijk en Persoonlijk zijn samengesteld door alle medewerkers van Wizzo als dé kernwaarden van het bedrijf.

Ben je geinteresseerd en wil je meer weten? Check hier de actuele vacatures

Werken bij Wizzo