Samenwerken als team

Efficiënt samenwerken binnen Dynamics 365, doe je met Wizzo scrum.

Plan projecten

Heldere weergave van taken

Realtime inzicht in de voortgang

Snel schakelen tussen weergaven

Directe integratie in Dynamics 365!

Overzicht in activiteiten

Met de Wizzo scrum add on wordt Agile Scrum in Microsoft Dynamics 365 geïntegreerd. Het scrum board geeft op ieder moment inzicht in de status van projecten of orders. Met deze Kanban weergave ontstaat een duidelijk overzicht.

Intuïtief

In een oogopslag is voor iedere medewerker helder welke activiteiten in uitvoering zijn.
Met de intuïtieve gebruikersinterface kan een activiteit of taak eenvoudig naar de juiste status worden gesleept.

Fasering en groeperen

Definieer projectfasen en creëer overzicht en controle in de uitvoering door de taken toe te kennen per fase, worden deze op een nette wijze gegroepeerd.

Snel taken toevoegen

Vanuit het scrum overzicht kan een taak eenvoudig en binnen no-time worden toegevoegd of aangepast. De interface is ontwikkeld om effectief en snel te reageren op de input van een gebruiker. Hiermee wordt het bijhouden van taken nog leuker.

Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie?

Alle info realtime en drag and drop

Team overzicht

De Wizzo scrum plug-in voor Dynamics 365, is ideaal voor team meetings en voortgangsoverleg. Omdat taken per gebruiker helder worden weergegeven, is het snel duidelijk wie aan welke taak werkt.

Backlog

Zo wordt in een iteratie meeting de backlog direct weergegeven en kunnen taken worden ingepland en toegewezen aan de juiste resources.

Switch naar Gantt

Dezelfde taken, hetzelfde project maar een andere weergave. Ontdek de mogelijkheden van Gantt met één klik!

In control

Slim resources plannen met de Wizzo Gantt add on voor Dynamics. Als projectleider wil je in controle zijn. Je werkt samen met het team om interne en externe projecten zo goed mogelijk uit te voeren. Hierbij is managen en plannen van projecten een absolute must.

Vanuit Wizzo Scrum schakel je in een klik om naar een weergave in Gantt.

Wanneer je in de projectorganisatie gebruik maakt van Microsoft Dynamics 365, heb je de toegang tot een toolbox waarmee het project wordt ondersteund.

Deel je projectplan

Met alle taken georganiseerd in het project, kan het plan worden gedeeld met de organisatie. Zo weet iedereen wat de verwachtingen van het plan zijn en wordt de acceptatie vergroot.

Toewijzen van projecttaken

Het maken van projecttaken is met de Gantt add on is eenvoudig. Zo is het mogelijk om taken te importeren vanuit een Excel sjabloon maar kunnen standaard taken doeltreffend worden ingevoegd. De snelle interface biedt daarnaast een custom window voor de quick invoer van nieuwe taken en acties.

Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie?

Zonder moeite rapporteren

Dezelfde taken, hetzelfde project maar een andere weergave. Ontdek de mogelijkheden van Reports met één klik!

Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie?