SEPA betalen vanuit Dynamics 365

Met deze SEPA addon maken we betalingen vanuit Dynamics 365 eenvoudig.

SEPA is de standaard voor de meeste banken binnen Nederland maar ondersteund tevens betalingen naar banken binnen Europa.

Wanneer we betalingen aan crediteuren klaarzetten in Microsoft Dynamics 365, genereren we met 1 druk op de knop een betaallijst.  

Betalingen

Het SEPA-bestand kan eenvoudig handmatig worden geupload middels de website van jouw bank. De betalingen worden dan zonder overschrijffouten direct verwerkt. 

Integratie met jouw bank

De meeste banken bezitten een connector waarmee we de betaalopdrachten direct kunnen overzenden. Hiermee wordt het proces nog eenvoudiger.

Bankmutaties

Naast het verwerken van betalingen kunnen we met deze add on de banktransacties eenvoudig importeren. Hiermee ontstaat er direct een direct compleet financieel overzicht.

Bestandsformaten

Momenteel ondersteunen we de volgende transactie standaarden:

  • CAMT-053;
  • CSV;
  • XLS;
  • MTA940.

Doordat we zelf in controle zijn over de app, kunnen we deze aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen en volledige customizen op de wens van de klant.

Direct dagafschriften inzien

De add-on werkt met Finance and Operations van Dynamics 365. 

Daarnaast hebben we oplossingen waarmee je je financiële zaken eenvoudig binnen Dynamics beheert. Dit doen we met losse modules waarmee we administratieve handelingen automatiseren.

Onderdelen hierin zijn, debiteuren- en crediteurenbeheer en financiële verslaglegging voor het management of de directie.

Financieel inzicht

We leveren dashboards waarmee er direct inzicht is in de financiële staat van de onderneming. Zo zijn er KPI's voor onderdelen zoals productiviteit, omzet targets, obligo en total performance.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?