Vertrouwd met juridische dienstverlening

Wizzo ondersteund ondernemingen in de juridische dienstverlening. Hierbij kunt u denken aan advocaten, juridische adviesbureaus en notariskantoren.

We hebben veel kennis van het vakgebied en weten welke systemen en tools belangrijk zijn zodat uw kantoor soepel kan functioneren.

Advocatuur
notaris

Kennis van het notariaat

Als ICT-dienstverlener, heeft Wizzo zich gespecialiseerd in het bedienen van het notariaat. Onze kracht ligt in onze verregaande kennis van notariële software zoals Van Brug, Quantaris en Assyst.

Daarnaast ondersteunen we diensten zoals Afas, Kadaster, KvK-online, safesign, KPN- en Quovadis certificaten.

Onze medewerkers zijn bekend met de procedures en werkwijze. Doordat we regelmatig op locatie aanwezig zijn en directe communicatie hebben met externe (software) partijen, zijn we op de hoogte van ontwikkelingen en kunnen we snel anticiperen.

Benieuwd hoe wij uw kantoor kunnen ondersteunen?

Onze klanten aan het woord

Onze klanten zijn enthousiast over onze dienstverlening. In de volgende video laten we onze klanten aan het woord.

Appel notarissen te Obdam

Eén van onze klanten is Appel Notarissen, een regionaal notariskantoor uit Obdam. Wizzo ondersteunt de ruim 25 medewerkers op digitaal gebied en zorgt ervoor dat alle software en hardware goed werkt en helemaal up to date blijft.

In deze korte video vertelt notaris Alfons Demaret wat de samenwerking tussen Appel en Wizzo zo succesvol maakt.

Benieuwd hoe wij uw kantoor kunnen ondersteunen?

Wij maken uw kantoor slimmer

Uw processen kunnen altijd slimmer of efficiënter. Wij denken graag met u mee en weten voor uw branche slimme oplossingen te creëren.

KNB-portal

Zo hebben we voor verschillende branches, waaronder het notariaat, een gratis online kennis platform ontwikkeld; knb-portal.nl.

Het KNB-portal biedt u de mogelijkheid om alle links naar intranet pagina's en branche relevante externe pagina's in één overzicht weer te geven.

KNB

Management rapportage

Gebruikt u software van van Brug en Afas? In onze handige management rapportage tool, heeft u in een oogopslag de actuele status van de performance van uw kantoor.

U kunt deze eenvoudig via uw desktop computer raadplegen maar is ook beschikbaar op smartphone of tablet.

Zo behoudt u het overzicht en bent u te allen tijden geïnformeerd over zaken en akten. Door de verrijking van de informatie van Afas (online) heeft u direct een rapportage van de financiële status en kunt u zien of u conform uw jaarplan presteert.

KNB

Benieuwd hoe wij uw kantoor kunnen ondersteunen?