Security

Het nieuwe werken is, ook voor ons, steeds belangrijker. Met actuele informatie op de zaak, mobiel en thuis, wordt de uitvoering van werkzaamheden steeds flexibeler.

Wij beveiligen uw bedrijfsinformatie.

Onze beveiliging richt zich op het beschermen van informatie van de thuis- en mobiele- werker tot aan de beveiliging van de ICT-omgeving van uw kantoor.

Van website tot werkplek

Uw informatiesysteem reikt verder dan alleen een computer of laptop. Onze expertise ligt in de beveiliging van de gehele keten.

Thuiswerken
Veilig

Veilig surfen

Met eenvoudige maar krachtige oplossingen, zoals SSL-certificaten en antivirus realiseren we veilige (intranet) websites.

Veilig werken

Door het voeren van een actief beveiligingsbeleid, gaan we virussen en de verspreiding hiervan tegen. Voor endpoints waaronder server, laptops, computers maar ook smartphones, verzorgen we security oplossingen, zoals antivirusoplossingen, welke actief worden bijgewerkt.

Strategie voor alle netwerkgebruikers

Voor apparaten in uw kantooromgeving wordt een beveiligingsstrategie toegepast. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor multifunctionele printers, netwerkcamera's of mobiele telefoons. Hiervoor passen we VLANS en actieve Firewall configuraties toe.

Prettig thuiswerken

Thuis of op afstand werken is prettig. Eenvoudig en goed beveiligd inloggen vinden wij belangrijk. Met onze SSL-portal logt u middels two factor authenticatie in op uw eigen bedrijfsnetwerk. Dit werkt snel en safe.

Misschien ook interessant voor u:

Partners en producten

Kaspersky
Bescherming tegen virussen, ransomware en toch hoge performance van uw systemen.
Fortinet
Routers en netwerkoplossingen.