Software-Ontwikkeling

Wizzo ontwikkelt industriële software applicaties met LabVIEW van National Instruments. Dit doen we voor laboratoria, research en onderzoekscentra maar ook voor machinebouwers, scheepvaart, Oil&Gas en producerende bedrijven en fabrieken.

Ontwikkeltijd verkorten

LabVIEW

Wanneer het gaat om industriële software is LabVIEW het aangewezen platform voor het besturen van processen, de opslag en realtime analyse van procesdata.

De mogelijkheden en structuur van de virtual instruments van LabVIEW verkorten de ontwikkeltijd en vereenvoudigen het onderhoud. Daarbij is een LabVIEW-applicatie flexibel door de connectiviteit met andere platforms en systemen.

Onze ervaring en kennis van meetsystemen, meetprincipes en de laatste technieken stelt ons in staat om een complete oplossing te leveren.


Wizzo Lab Control

Het schaalbare en modulaire platform waarmee test- en measurement applicaties binnen korte tijd worden gerealiseerd. Het Wizzo Lab Control biedt uit de box een krachtig framework waarmee direct met diverse instrumenten en apparaten kan worden gecommuniceerd. Hiermee wordt de “time to live" bijzonder kort en zijn daarmee de opstart- en beheerkosten laag.

Daarnaast zijn er standaard bewezen tools waarmee een gebruikersinterface eenvoudig wordt opgezet.

meer…

Lab4.0 maak het uzelf eenvoudig

De juiste hardware

Het selecteren van de juiste hardware is van groot belang voor een goede werking van de software. Nieuwe ontwikkelingen in hardware volgen elkaar in een rap tempo op. Een juist advies is onze expertise. Wij adviseren u hierin graag.

Meer over motion control

motion control

Functionele kennis van uw systeem

Software engineers van Wizzo benaderen applicaties vanuit de functionele behoeften van uw organisatie. Met de kennis van bestaande software en de impact van nieuwe applicaties en technieken gericht op uw systemen zijn wij in staat uw programma's te maken en een gebalanceerd advies te geven.

scheepvaart applicaties

Data acquisitie systemen

Snel en nauwkeurig meten met hardware van National Instruments.

Lees meer…

Compact RIO en embedded systemen

Geavanceerde opwarmcurves

Het aansturen van geavanceerde PID-regelaars t.b.v. het regelen van temperaturen, drukken, flows etc.

Lees meer…

Opwarmen en geavanceerd koelen

Kennis van industriële protocollen

Communicatie met en de analyse van databussen als Profibus, CAN-bus, Ethercat, Modbus, I2C, Profinet, dataverbindingen met PLC- en DCS-systemen en meer.

Specialisten in veldbussen en protocollen

Onderhoud en support

Actief beheer van uw systemen en directe support bij verstoringen.

GC data uitlezen

Embedded oplossingen

Snel en bedrijfszeker schakelen met FPGA. Embedded oplossingen en custom electronica.

LabVIEW toepassingen in pilot plants