pilules de pollen d’abeille pour commentaires de perte de poids http://pharmaciefr.org/ Wells fargo ligne de service client

Snijden door staal

http://safe-med-store.de/ http://erektile-dysfunktion-2016.de/ http://ctcsignal.com http://ikiprev.com http://wsanude.com http://twenteacademy.de http://martinsnuggles.de http://reeperbahn-campus.de http://artentity.de

In samenwerking met een ervaren machinebouwer heeft Wizzo een applicatie ontwikkeld voor het aansturen van meerdere assen. Middels deze software is het mogelijk om geavanceerde gecoƶrdineerde bewegingen uit te voeren. Hiermee kan een machine of installatie als CNC of CAM (Computer Aided Manufacturing) functioneren.

Met de flexibiliteit, wiskundige- en uitgebreide mogelijkheden van LabVIEW kan de HMI (Human Machine Interface) in samenwerking met de applicatie complexe en gecoƶrdineerde functies en bewegingen uitvoeren. Dit staat de applicatie toe om bewegingen met hoge snelheid bij te houden en snel te anticiperen op proces waarden.

Prox-motion

Controlling a laser cutter with Proxmotion

De applicatie, genaamd Proxmotion, is ontwikkeld in samenwerking met Novako Techniek en wordt toegepast in een breed scala aan industriƫle productie oplossingen zoals: plasma snijders, ponsstraten, lasersnijders of een combinatie van deze systemen.
Novako Techniek is gespecialiseerd in machinebouw en het maken van productie systemen. Met een achtergrond in Operations en ervaring met productie systemen hebben hun engineers een compleet inzicht in de vereisten van het eindproduct.
Het software framework van Proxmotion is flexibel en kan een groot aantal assen en I/O aansturen. Deze ingrediƫnten zijn de basis voor het ontwikkelen van high end productie systemen.

 

3D-bewegingen

Flexibiliteit, precisie en snelheid zijn belangrijk wanneer het gaat om productiesystemen. Onze software kan communiceren met verschillende motion systemen zoals, Galil, Schneider Electrics, ABB, Omron, Siemens and GE Fanuc.

Daarnaast heeft Wizzo een algoritme ontwikkeld waarmee geavanceerde bewegingen sneller worden uitgevoerd. Het algoritme voorziet in snellere communicatie en verbeterde stabiliteit. Dit werkt voor zowel 2D- als 3D-bewegingen.

CAD CAM

Ontwerpen omzetten in bewegingen is ƩƩn van de belangrijkste voordelen van Prox-motion. Met het onboard CAD CAM systeem van Prox-motion wordt een ontwerp direct omgezet in ISO-code. Daarnaast adviseert Prox-motion in de optimale en een materiaal efficiƫnte wijze van productie.

Meer informatie?

Wizzo ICT-dienstverlening

De Trompet 2222
1967DC Heemskerk

0251-82 94 10
info@wizzo.nl

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!