Network Support

Een goed opgezet netwerk is de basis van elke onderneming. En dat gaat iets verder dan wifi, bereik en bijvoorbeeld thuiswerken.

In een IT – OT omgeving zijn systemen met elkaar verbonden maar ook adequaat van elkaar gescheiden. Een juiste architectuur is hierbij van belang.

Security by design

Het is een prettige gedachte wanneer je er van uit kan gaan dat er alles aan is gedaan om systemen functioneel en technisch zo goed mogelijk van elkaar te scheiden. Van de voordeur tot de eindgebruiker, zijn systemen met elkaar verbonden en toch is er alleen toegang tot de benodigde gegevens.

Dit geldt niet alleen voor kantooromgeving maar juist steeds meer voor industriële omgevingen.

“Niet voor niets is cyber security 1 van de pijlers van Industry 4.0”

Thuiswerken

De draadloze oplossing die bij je past

Met onze uitgebreide kennis van WiFi-systemen zijn wij in staat om een passende oplossing voor elke organisatie succesvol te implementeren.Wireless werken op kantoor of op uw thuislocatie geeft gebruikersgemak en bewegingsvrijheid.

Dekkingsgraad bepalen

Niets is zo vervelend als slecht WiFi-bereik. Door het uitvoeren van WiFi-metingen op jouw locatie, bepalen we de juiste dekkingsgraad. We analyseren de meetresultaten en geven advies op maat.

Met onze pragmatische aanpak ben je verzekerd van een optimale dekking, een stabiele verbinding en de hoogste beveiliging van de systemen.

Begin bij de basis; security by design

Schaalbaar

Een goed netwerk is schaalbaar. Dat wil zeggen dat het mee kan groeien met de behoeften van de organisatie.

Redundante verbindingen zoals 4G oplossingen naast een coax of glasvezel aansluiting zijn betaalbaarder dan je denkt.

Fortinet

Fortinet biedt een prachtig en vooral schaalbaar platform dat we vaak toepassen in netwerk ontwerpen.

Met Fortigate routers zijn we niet alleen in staat om data en netwerken te segmenteren maar kunnen we er voor zorgen dat de endpoints in het netwerk worden beschermd tegen ongewenst netwerkverkeer.

Industry 4.0

Architectuur

Of je nu thuiswerkt via een VPN, industriële apparaten via het netwerk wil benaderen of telefonie en video wil streamen, een goede netwerkoplossing begint bij een juiste opzet.

Wij adviseren je hierin graag.

Industry 4.0

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?