Grip op uw telefonie (kosten)

Sinds de introductie van Voice Over IP (VOIP) ofwel bellen via het internet, zijn de kosten in vergelijking met traditioneel ISDN fors afgenomen. Daarbij zijn de mogelijkheden t.o.v. de traditionele telefonie verder uitgebreid. Dit is goed nieuws voor zakelijke gebruikers die hun bedrijfskosten zagen dalen.

Wizzo heeft de afgelopen jaren vele kantoren begeleidt in de omzetting van ISDN naar VOIP en hierdoor zijn we als geen ander in staat om een geruisloze overgang te realiseren.

Het einde van de vooruitgang?

Ondanks dat er grote stappen zijn gemaakt, blijft de telefonie markt zich ontwikkelen. Wij volgen de trends nauwgezet en zijn zo in staat een juiste afweging te maken zowel technisch, economisch als functioneel.

Mitel en Gigaset

Onze ICT-specialisten hebben zich toegelegd op de telefonie platforms Mitel en Gigaset. Deze platforms  sluiten naadloos aan op de diensten van XRC-services.

Wat betekent dit voor u?

Door onze samenwerking met XRC-services kunt u een kostenbesparing realiseren. De hoogte van uw besparing kunnen we eenvoudig voor u berekenen. Daarnaast zal u van de omzetting naar het platform van XRC-services niet veel merken en verzorgen we de portering kostenloos.