Wpb en de meldplicht datalekken

Eind 2015 werd de nieuwe wet bescherming persoonsgegevens ingevoerd. De doelstelling is overduidelijk, namelijk de betere bescherming van persoonsgegevens in het digitale tijdperk. De meldplicht van datalekken en de hoge boetes die hieruit kunnen volgen hebben een alarmerend effect gehad.

Wizzo over datalekkenDe wet roept veel vragen op, met name over de te nemen maatregelen ter bescherming van, bijvoorbeeld, het lekken van persoonsgegevens.

Inmiddels zijn er diverse sessies en bijeenkomsten geweest van verschillende brancheverenigingen waarin de nieuwe regelgeving is uitgelegd en bediscussieerd.

De uitkomst is duidelijk, persoonsgegevens en de bewerking ervan dienen beter te worden beschermd. Een heldere aanpak blijkt in de praktijk echter niet eenvoudig voorhanden.

Hoe is het eigenlijk met de beveiliging van uw systeem gesteld?

Wij maken het concreet

Wizzo beheerd informatiesystemen in onder andere de financiële en juridische sector. Onze systeembeheerders zijn gespecialiseerd in het notariaat. Hierdoor zijn we bekend met de beveiliging van informatie en weten we welke kwetsbaarheden er in de praktijk bestaan.

Deze kennis stelt ons in staat om uw informatie goed te beveiligen. Hiervoor hebben we een doeltreffende oplossing ontwikkeld waarmee we onze klanten, en hun gegevens, goed kunnen beschermen.

Onze methode is helder, pragmatisch en werkt bovendien zonder grote investeringen.

Advies op maat

Wizzo beveiligt uw gegevensElk kantoor is anders maar voor elke situatie bestaat een passende oplossing. Hierover willen we u graag goed informeren en doen dit overigens kosteloos voor klanten waar we systeembeheer uitvoeren.

Wilt u meer weten? Wij adviseren u graag.

Wizzo ICT-dienstverlening BV

De Trompet 2222
1967DC Heemskerk

0251-829410

info@wizzo.nl