Microsoft Dynamics

Wilt u een stap verder naar een professionele organisatie waarbij alle processen worden ondersteund, dan is Microsoft Dynamics een logische keuze.

Waarom Dynamics 365?

Ondernemingen die zich laten ondersteunen middels Dynamics 365 zijn productiever, werken efficiënter en versnellen tijdrovende processen door deze te automatiseren. 

Met behulp van een heldere structuur organiseren we moeiteloos dynamische activiteiten.

Business casesAdd ons

Thuiswerken

Gericht op de toekomst

Dynamics 365 sluit aan bij strategen die hun organisatie naar een hoger niveau willen brengen.

Die toekomstgericht zijn en durven vastgeroeste heilige huisjes te slechten.

Wat is Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 is het platform waarmee de verschillende afdelingen van een onderneming worden ondersteund.

Dynamics 365 bundelt de functionaliteit van Dynamics AX en Dynamics NAV in 1 oplossing. Zo biedt Dynamics 365 ondersteuning aan bijvoorbeeld de afdelingen Sales en Services om betere interactie met klanten te onderhouden en worden tevens alle financiële processen ondersteund.

Business Apps

Dynamics 365 is een platform waarin business apps afdelingen en klantcommunicatie verzorgen. Zo zijn er specifieke apps voor bijvoorbeeld, Customer Service, Sales en Marketing. Alle Apps zijn volledig geïntegreerd in het systeem en werken op een eenduidige wijze samen. Per vakgebied kan een of meerdere Apps of functionaliteiten hieruit worden toegewezen aan een medewerker of team.

Integratie met Microsoft Office 365

Dynamics 365 is het ERP waarin Office 365 compleet is geïntegreerd. Met de Outlook integratie worden e-mails bijgehouden en gedeeld met uw team. Agenda afspraken worden gesynchroniseerd met de buitendienst of Field Services zodat de planning overal beschikbaar en inzichtelijk is.

Microsoft Word

Het verzenden van brieven naar uw klanten is kinderspel middels de integratie van Word. Maar ook het genereren van facturen of het afdrukken van pakbonnen kan direct uit Dynamics 365 worden gegenereerd. Hiermee zijn altijd de juiste gegevens beschikbaar.

Onze klanten genereren vanuit Dynamics 365 documenten waaronder geheimhoudingverklaring, NDA’s, Aanwezigheidsregistratie formulieren, Verwerkersovereenkomsten, standaard brieven en nog veel meer.

Zo kan een uitgebreide offerte met een aantal muisklikken worden gegenereerd.

Samenwerken vanuit 1 systeem

Een van de grootste uitdagingen binnen iedere organisatie is samenwerken en het delen van gegevens. De focus van onze specialisten is, met Microsoft Dynamics als centraal platform, uw processen te ondersteunen en te stroomlijnen.

Er is niets zo vervelend wanneer er meerdere lijsten, documenten zijn waarin overlappende en incomplete gegevens worden verzameld.

Met Dynamics 365 verzamelen we alle gegevens in 1 centraal systeem. Data is beschikbaar op meerdere platforms en wordt op gestructureerde wijze aan elkaar gekoppeld.

Zo heeft u de gewenste gegevens direct inzichtelijk en wordt werken met het systeem leuk!

Excel

Met Dynamics 365 als databron is Excel een sterke tool om gegevens te exporteren en slimme berekeningen uit te voeren. De export-functie van Dynamics 365 stelt u in staat om gegevens vanuit Dynamics 365 in te laden in andere systemen.

Exporteer bedrijfsgegevens naar Excel

Maar is het ook mogelijk om resultaten van verschillende bronnen te combineren en flexibele calculaties binnen Excel op te zetten.

Toffe toolkits

SEPA en Dynamics 365

Genereer betaalopdrachten vanuit Dynamics 365.

Koppel transacties aan de gewenste entiteiten.

Valideer betalingen en meer…

Persoonlijk klanten portaal

Altijd bereikbaar voor jouw klanten? Dat kan met een toegankelijke webportal.

Zo koppelen we gegevens die jij wilt delen uit Dynamics 365 met een online omgeving voor externe relaties.

Dymo

Integreer Dymo in Dynamics 365. Druk eenvoudig labels af vanuit elke entiteit of functie.

Print labels met één druk op de knop vanuit de taakbalk.

LabVIEW – Dynamics

Schrijf en lees met LabVIEW direct in de Dynamics 365 omgeving. 

Koppel moeiteloos meetinstrumenten, sensoren en productiemachines aan Dynamics 365.

Agile Scrum

Met Wizzo scrum wordt Agile werken in Microsoft Dynamics 365 geïntegreerd. 

Het scrum board geeft op ieder moment inzicht in de status van projecten of orders.

Werkbonnen digitaliseren

Werkbonnen digitaliseer je eenvoudig met Dynamics. Hiermee is het papieren rapport met doordruk velletje en overtypen verleden tijd.

Financiële administratie ontzorgen

Met Dynamics 365 stroomlijnen we de financiële processen. Alle financiële gegevens zijn realtime te raadplegen.

Maandrapportages

Een financieel overzicht is met 1 muisklik gegenereerd. Binnen Dynamics 365 creëren we middels financiële dashboards een compleet overzicht van de actuele status.

Daarnaast vergelijken we zonder moeite huidige financiële data met historische gegevens. Hiermee ontstaat een overzicht van de actuele prestaties met deze van voorgaande jaren en bent u volledig in control.

Koppeling met uw bank

Met onze addins, maakt u een koppeling met uw bank en importeert u eenvoudig financiële mutaties naar Dynamics 365.

Validatie en betalen

Uit het overzicht van gevalideerde inkoopfacturen genereert u een betaallijst of SEPA import bestand en staat de betaallijst in een handomdraai bij uw financiële dienstverlener.

Facturatie

Uiteraard verzend u vanuit Dynamics 365 al uw facturen digitaal naar uw klanten. Dit kan middels een handmatige actie maar kan ook volledig automatisch worden uitgevoerd.

Doordat alle gegevens binnen Dynamics 365 beschikbaar zijn, is het geautomatiseerd opstellen van een specificatie als bijlage van de factuur eenvoudig te realiseren.

Inkopen

Wizzo heeft verschillende applicaties toegevoegd aan Dynamics 365 waarmee het inkoopproces wordt ondersteund. Van aanvraag tot bestelling, het uitbesteden, offerte traject en de uiteindelijke levering, alle fasen worden ondersteund en inzichtelijk gemaakt.

Crediteuren

Laat uw crediteuren digitale facturen naar uw organisatie mailen. Onze tool importeert deze facturen geautomatiseerd in Dynamics 365.

Kan de inkoopfactuur niet automatisch worden gevalideerd, dan geeft onze Dynamics 365 plugin een overzicht.

Uiteindelijk genereert u zonder moeite een complete betaallijst van geaccordeerde inkoopbonnen.

Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie?

Effectieve sales

Intensieve processen, waaronder sales, worden volledig ondersteund. Zo ontstaat er grip op het verkoopproces. Met Dynamics 365 realiseren we inzicht in de status van lopende offertetrajecten.

Lead generation

Dynamics 365 helpt ons om potentiele klanten te benaderen vanuit doelgerichte lijsten. Klantcontact en andere communicatie worden per potentiele klant (automatisch) vastgelegd. Hiermee verloopt een campagne efficiënt.

Overzicht van targets

Verkoop is het spel van de getallen. Met heldere targets en de terugkoppeling van de actuele verkopen ontstaat er een direct inzicht in de sales progressie.

Van Offerte naar Order

Wanneer een offerte in opdracht wordt gegeven door uw klant, converteert u deze eenvoudig naar een werkorder binnen Dynamics 365. Alle voorafgaande correspondentie blijft inzichtelijk voor de uitvoerende afdeling. Afspraken en condities zijn inzichtelijk door de gehele keten.

Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie?

Warehousing

Met onze aanvulling op Dynamics 365 beheert u uw voorraden en materialen in uw magazijn. Het opslaan en bijhouden van producten is nog nooit zo eenvoudig geweest. We maken bijvoorbeeld gebruik van tablets waarmee u vrij door uw opslag kunt bewegen.

Barcode en RFID scanners

Goederen en posities identificeren we middels NFC, RFID of barcodes. De scanners hiervoor worden door onze software aan Dynamics 365 gekoppeld.

Zo weet u dat de juiste items worden toegepast in het productieproces en dat uw klant de bestelde goederen ontvangt.

Inventaris

Het opstellen van een inventarislijst wordt gemakkelijk gemaakt doordat van elke opslagpositie de actuele voorraad bekend is.

Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie?

Integratie met externe systemen

De open structuur van Dynamics 365 stelt u in staat om te connecteren of te integreren met externe systemen.

Internet Of Things (IOT)

Onze software engineers koppelen moeiteloos elk systeem met uw Microsoft Dynamics omgeving. Of dit nu IOT (Internet Of Things) devices, services of home automation systemen zijn.

Integratie voor productiebedrijven

Een mooi voorbeeld is de integratie van productieplanning voor een productiebedrijf. Hierbij hebben we de werkorders van Dynamics 365 gekoppeld aan de productie(machines). Elke order wordt uitgevoerd volgens een bepaald recept of bouwplan. Door dit goed in te richten is het clusteren van vergelijkwaardige opdrachten eenvoudig in te plannen. Waardoor de omsteltijden worden gereduceerd.

Vanuit Dynamics 365 worden de juiste productiebestanden en werktekeningen direct in de machine ingeladen waardoor de foutkans minimaal is.

Planning

Op schermen hebben medewerkers direct overzicht in de planning en de voortgang.

The best of both worlds

Door Microsoft Dynamics te koppelen met het ontwikkelplatform LabVIEW, ontstaat er connectiviteit waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn.

Live data meten

Zo kunnen we me LabVIEW data acquisitie uitoefenen, snelle gegevens verwerken vanuit een hoeveelheid aan externe apparaten, services of systemen. Vervolgens kunnen we deze procesgegevens direct weergeven in Dynamics 365.

Productiesystemen

Vanuit Dynamics 365 kunnen we tevens gegevens terugsturen naar LabVIEW applicaties. Hiermee bedienen we externe processen en voorzien we productiesystemen van administratieve gegevens.

Meer over deze integratie: LabVIEW – Dynamics

Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie?