Dymo labels printen vanuit Microsoft Dynamics 365

Ontwerp labels in eigen stijl

Print labels van Adres tot Zending

Print QR codes die linken naar Dynamics 365 

Selecteer en print meerdere labels

Werkt op alle entiteiten en functies in Dynamics 365

Processen leuker maken

Veel kantoren hebben een labelprinter. Met het gemak van een strakke sticker en een knappe beschrijving is een labelprinter een waardevolle toevoeging.

Door de labelprinter te integreren in Dynamics 365 druk je labels af zonder overschrijf-fouten. Zo weet je zeker dat de juist data zichtbaar wordt op het label.

Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie?

Dymo add-on

Binnen het platform van Microsoft Dynamics 365 heeft Wizzo een add-on ontwikkeld waarmee eenvoudig labels kunnen worden afgedrukt van elke entiteit. Zo kunnen attributen van een entiteit worden afgedrukt met één druk op de knop vanuit de taakbalk.

Hiermee kun je met één muisklik etiketten afdrukken. Dat kan vanuit elk formulier in Dynamics maar ook door vanuit een lijst meerdere records te direct te printen.

Configuratie

Middels de Label design software van Dymo ontwerp je zelf eenvoudig het gewenste label. Zo voeg je zelf logo’s, barcodes, pictogrammen en andere vormen toe. Door jouw ontwerp te uploaden in de Microsoft Dynamics 365 add on van Wizzo, stel je het ontwerp beschikbaar voor de gehele organisatie.

Workflow

Wilt je liever gebruik maken van workflows? Onze Dymo add on, kan eenvoudig in worden gevoegd in een (bestaande) workflow. Hiermee druk je automatisch labels af.

Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie?