Het juiste merk, de beste oplossing een goede partner

De continuïteit van uw onderneming begint met een stabiel ICT-platform. Wij kiezen hierin bewust voor kwaliteit. Dat doen we zowel in de oplossingen die we kiezen maar ook de partners die achter hun producten staan.

Met degelijke producten en betrouwbare diensten weten we voor onze opdrachtgevers stabiele systemen te realiseren en te onderhouden. Dit geeft niet alleen een hogere productiviteit maar voorkomt ook onnodige ergernissen.

Of dit nu om WIFI of software oplossingen als LabVIEW of Beckhoff gaat.

Kwaliteit in uw voordeel

Vanzelfsprekend functioneert een product of dienst van een A-merk beter en geeft deze zelden of minder storing. Daarbij worden de kwalitatief hoogwaardige producten en diensten ondersteund door professionele organisaties die wij selecteren op goede service en dienstverlening.

Kwaliteit is altijd voordeliger!

LabVIEW certified developers

Zo zijn al onze LabVIEW ontwikkelaars gecertificeerd als LabVIEW certified developer. Zij zijn bekend met architectuur en de juiste formatering van computercode maar weten ook goed de code te voorzien van commentaar.

Zo wordt niet alleen de code goed overdraagbaar maar blijft deze tot in de toekomst beheersbaar en eenvoudig uitbreidbaar.

Training en certificering

Onze medewerkers zijn getraind en gecertificeerd in de producten en diensten die wij leveren en onderhouden. Door periodieke bijscholing blijft onze kennis actueel en bent u verzekerd van advies conform de laatste standaarden en technieken.

Kaspersky partner

Met Kaspersky als partner hebben we niet alleen een van de best presterende antivirusproducten tot onze beschikking maar is er een directe toegang tot de technische helpdesk. Hiermee worden onze suggesties of vragen adequaat en vlot door Kaspersky behandeld.

Doordat Kaspersky als een van de eerste nieuwe virussen herkend en hiervoor updates beschikbaar stelt, zijn onze klanten verzekerd van de beste bescherming voor hun systemen.

Wij werken graag met

National Instruments alliance partner
National Instruments
Test and measurement, compact RIO
LabVIEW
LabVIEW
Grafisch programmeren, snelle metingen
Beckhoff
Beckhoff
PLC, industriële hardware, motion, safety
Kaspersky Silver partner
Kaspersky
Antivirus oplossingen
Microsoft partner
Microsoft
Besturingssoftware en applicaties
Fortinet partner
Fortinet
Netwerk, routeren, VPN, SSL oplossingen

Vertrouwen en samenwerking

Met verschillende partners werken we al meer dan 10 jaar samen. Zij weten wat onze speerpunten zijn en door directe communicatie lijnen kunnen we snel schakelen om onze klanten optimaal te bedienen.

Partner met Wizzo!