Office support

Pro-actieve ondersteuning

De meeste incidenten kun je voorkomen. Simpelweg door het beheer van de systemen goed in te richten en pro-actief te onderhouden.

Wij maken graag gebruik van ons zogenoemde “Early warning" systeem. Hiermee lossen we verstoringen op voordat deze serieuze impact krijgen op de bedrijfsvoering.

De toekomst is slim

Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan om mee te bewegen in slimme technieken en oplossingen. 

Wij kennen elkaar

Goede communicatie vinden wij erg belangrijk. Wij zijn op namelijk op locatie maar ook op afstand het centrale aanspreekpunt voor jouw onderneming.

Door regelmatig de vestiging(en) te bezoeken, worden wij vertrouwd met medewerkers en de organisatie. Hierdoor is de drempel om advies te vragen en te geven laag.

Thuiswerken

Samen wijzer

Ons vak is in beweging. Waar we vroeger de focus legden op het beheren van complexe systemen, zien we, mede door de cloud, een verschuiving naar goede kennis van software.

Software kennis delen we graag! 

Training

Dit bereiken we onder andere door jouw organisatie te trainen. Dat doen we online, bij ons op kantoor of op locatie.

Een training stemmen we af op onze klant. We gebruiken concrete voorbeelden en business cases, zo komt de cursus tot leven. 

Met veel hands on, leer je door het zelf te doen, binnen no time met systemen om te gaan.

Systeembeheer

Direct bereikbaar

Buiten trainingen om zijn we bereikbaar voor support. Ons team van specialisten is telefonisch bereikbaar (0251-501675) en kan op afstand meekijken, ondersteunen en lost issues op.

Slimme sessies

We organiseren sessies en bijeenkomsten waarvoor we verschillende professionele sprekers uitnodigen. Deze sessies kun je kosteloos bijwonen.

Zo blijf je voorgelicht over actuele zaken en laten we specialisten vanuit diverse branches aan het woord.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?