Wie is Wizzo?

Wizzo is een allround ICT onderneming met grote ambitie en een focus op kwaliteit. Wij streven er naar ons te onderscheiden door kwaliteit en goede dienstverlening aan te bieden. Hierbij zijn we continu op zoek naar de optimale en best passende ICT oplossing, welke geschikt is voor uw organisatie.

Ambitieus, samen met u

Deze uitdaging gaan we graag met u samen aan. Teamwork en het inleven in uw business vinden wij hierin enorm belangrijk en heeft onze focus.

Met onze actuele kennis, van onder andere hardware / software platformen, kunnen wij u goed adviseren. Wij leveren alleen bewezen technologieën en diensten welke aansluiten bij uw organisatie.

Beheer en software ontwikkeling

Wizzo ICT-dienstverlening is als automatiseerder gespecialiseerd in systeembeheer en het ontwikkelen van software applicaties. Onze kracht ligt in het onsite en offsite support, kantoorautomatisering, netwerkbeheer, telefonie en het ontwikkelen van LabVIEW en webapplicaties en hebben we een specialisme in Microsoft Dynamics.

Onze historie

Wizzo is in november 2010 opgericht door Rowin Mulder en Daan Visser, twee studievrienden.

Na de opleiding bedrijfskundige informatica zijn zij gaan dromen over het doorbreken van de traditionele dienstverlening en de IT-er met meerwaarde voor de klant. Hieruit volgde het succes van Wizzo.

Sinds de start is Wizzo flink gegroeid en is Wizzo een vertrouwde naam in verschillende branches.

Kwaliteit en fun

Goede kwaliteit leveren is ons primaire doel. Om dat te bereiken zijn we kritisch maar kijken we ook vaak met een knipoog naar de wereld en onszelf.

Plezier hebben in het werk en enthousiast zijn over de dingen die je doet zijn belangrijk. Zo ontstaan nieuwe concepten, inzichten en maken we de ondernemingen van onze klanten steeds slimmer.

Benieuwd hoe wij uw organisatie slimmer kunnen maken?

Wij zijn Wizzo

De identiteit van Wizzo kan worden samengevat in “Wij zijn Wizzo". Participeren, meedoen en teamwork zijn voor ons belangrijke peilers.

We leven in een wereld die (technisch) continue veranderd. Blijven leren en ontwikkelen is niet alleen cruciaal maar ook ontzettend leuk.

Bij Wizzo zetten we vol in op persoonlijke groei.

In de buurt

Wizzo houdt kantoor in Heemskerk vlakbij Beverwijk, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Hierdoor kunnen we korte aanrijtijden realiseren in Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht.

Voor MKB-bedrijven zijn wij het aanspreekpunt voor diverse vraagstukken betreffende automatisering en communicatie. Wij nemen hierin alle zorgen uit handen waardoor onze opdrachtgevers zich kunnen richten op hun core business.

Misschien ook interessant voor u: