Over Wizzo

Bij Wizzo hebben we passie voor techniek. Wij worden enthousiast van nieuwe ontwikkelingen. We passen deze innovaties toe om processen en producten slimmer te maken.

Onze ambitie

Samen met onze opdrachtgevers slimme oplossingen toepassen, daar ligt onze kracht. We zijn creatief en denken in mogelijkheden en het liefste buiten de box. Uitdagingen gaan we aan met een positieve mindset.

A-merk

We zijn er van overtuigd dat kwaliteit de succesfactor is. Hierdoor is het voor ons logisch om alleen A-merken en bewezen technieken toe te passen.

Onze historie

Wizzo is in november 2010 opgericht door Rowin Mulder en Daan Visser, twee studievrienden.

Na de opleiding bedrijfskundige informatica zijn zij gaan dromen over het doorbreken van de traditionele dienstverlening en de IT-er met meerwaarde voor de klant. Hieruit volgde het succes van Wizzo.

Sinds de start is Wizzo flink gegroeid en is Wizzo een vertrouwde naam in verschillende branches.

Persoonlijke groei

Persoonlijke groei is geen effect maar een doelstelling. We dagen elkaar uit om niet te berusten in de status quo. Grenzen verleggen en nieuwe ontdekkingen doen als persoon en als team zijn leidend.

Fun

We leveren kwaliteit. Om dat te bereiken zijn we kritisch maar kijken we ook vaak met een knipoog naar de wereld en onszelf.

Plezier hebben in het werk en enthousiast zijn over de dingen die je doet zijn belangrijk. Zo ontstaan nieuwe concepten en inzichten.

Wij zijn Wizzo

De identiteit van Wizzo kan worden samengevat in “Wij zijn Wizzo". Participeren, meedoen en teamwork zijn voor ons belangrijke peilers.

Verantwoord ondernemen

Verantwoord ondernemen betekent voor ons rekening houden met onze omgeving. Verantwoord ondernemen geeft een extra dimensie aan onze bedrijfsvoering. Voor ons is het economische belang uiteraard de primaire maar niet de enige motivator.

Maatschappelijk belang

Wij zijn ons bewust van onze positie in de samenleving. Het maatschappelijk belang heeft een belangrijke rol in zowel de besluitvorming als de dagelijkse gang van zaken.

Wij zijn alert op mogelijkheden om bij te dragen aan lokale maatschappelijke projecten en initiatieven. Zo werken we lokaal samen met scholen, opleidingscentra en sociale partners zoals het UWV en Heliomare.

Scholing en opleiding

Naast het opleiden van onze medewerkers, is Wizzo een erkend stagebedrijf en werken we samen met onder andere Inholland, de HVA , het Nova College en het REA College.

Meer weten over actuele stageplekken? Check openstaande vacatures.

Speciale stageplekken

Wizzo biedt, naast reguliere stageplekken, ervaringsplekken voor studenten. Zo hebben we programma's waarin het werktempo of werktijden aan worden gepast aan de student.

Zelfstandige ontwikkeling

Wizzo heeft een aantal opdrachten voor stagiaires ontwikkeld welke de stagiaire zelfstandig kan uitvoeren. Het doel hiervan is naast zelfstandig werken, op eigen tempo een tastbaar resultaat neer te zetten.

Daarnaast is communicatie met collega's en het op tijd vragen om advies een onderdeel van de interne opleiding.

In de buurt

Wizzo houdt kantoor in Heemskerk vlakbij Beverwijk, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Hierdoor kunnen we korte aanrijtijden realiseren in Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht.

Voor MKB-bedrijven zijn wij het aanspreekpunt voor diverse vraagstukken betreffende automatisering en communicatie. Wij nemen hierin alle zorgen uit handen waardoor onze opdrachtgevers zich kunnen richten op hun core business.