Cyber security

Het nieuwe werken is, ook voor ons, steeds belangrijker. Met actuele informatie op de zaak, mobiel en thuis, wordt de uitvoering van werkzaamheden steeds flexibeler.

Beveilig bedrijfsinformatie

Onze beveiliging richt zich op het beschermen van informatie van de thuis- en mobiele- werker tot aan de beveiliging van de ICT-omgeving van uw kantoor.

Van website tot werkplek

Uw informatiesysteem reikt verder dan alleen een computer of laptop. Onze expertise ligt in de beveiliging van de gehele keten.

Thuiswerken

Een veilige omgeving is een keuze

Cyber security is niet lastig maar begint altijd bij een keuze. Samen bespreken we de oplossingen om jouw keuze kracht bij te zetten.

Strategie voor alle netwerkgebruikers

Voor apparaten in jouw netwerk wordt een beveiligingsstrategie door ons opgesteld. Uiteraard worden hier de standaard apparaten zoals laptops en computers in opgenomen.

Hoe gaan we om met devices die jouw collega's meebrengen?

 

En wat kunnen tegenwoordig  multifunctionele printers, netwerkcamera 's en andere smart devices uitrichten in jouw netwerk?

 

Samen stellen we een plan op waarin we vastleggen wat wel en wat niet geoorloofd is.

Met technische toepassingen stellen we dit moeiteloos in.

Veilig

Veilig surfen

Met eenvoudige maar krachtige oplossingen, zoals gewaarborgde SSL-certificaten en antivirus realiseren we veilige (intranet) websites.

Prettig thuiswerken

Thuis of op afstand werken is prettig. Eenvoudig en goed beveiligd inloggen vinden wij belangrijk. Het beschermen van bedrijfsinformatie vinden wij minstens zo belangrijk. Om het beste van twee werelden te realiseren passen we technieken toe die zowel snel als veilig thuiswerken mogelijk maakt.

Zogenaamde “two factor authenticatie" zorgt voor een uitermate betrouwbare en veilige manier om in te loggen op jouw eigen bedrijfsnetwerk, snel en safe.

Veilig werken

Door het voeren van een actief beveiligingsbeleid, gaan we virussen en de verspreiding hiervan tegen. Voor endpoints waaronder server, laptops, computers maar ook smartphones, verzorgen we security oplossingen, zoals antivirusoplossingen, welke actief worden bijgewerkt.

Partners en producten

Kaspersky

Fortinet

Microsoft

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?