Webapplicatie

Het effect van uw webaplicatie

Het internet ontsluit talloze mogelijkheden. Zo kunnen we middels een website of een webapplicatie direct en doelgericht gegevens delen. Om dynamisch, veilig en betrouwbaar gegevens uit uw systemen te presenteren biedt een custom webapplicatie uitkomst.

Wizzo maakt voor verschillende branches specifieke software voor het web. Hierbij weten we doeltreffende de juiste informatie over te brengen.

Realtime data in uw webaplicatie

Real-time of historische meet-informatie opvragen en analyseren in uw webbrowser zonder moeilijke plug-ins of bijzondere software. Met onze web-oplossing is het mogelijk om in het eigen (productie)netwerk of via het internet, meetdata te analyseren. Dit kan zowel op een desktop computer als op een smartphone of tablet.

Webplugin voor LabVIEW

Voor LabVIEW hebben we een speciale toolkit ontwikkeld waarmee de data vanuit een LabVIEW applicatie van National Instruments wordt gestreamd naar het web. Hierdoor ontstaat een live view van de gelogde gegevens.

Misschien ook interessant voor u:

Typische applicaties

Herkenbare oplossingen zijn onder andere:

Procesbewaking

Een applicatie voor een productielijn waarin de werkvoorbereiding direct inzage heeft in de status van de productielijn. Daarnaast gebruiken procestechnologen de applicatie voor de online analyse van procesdata.

Storing- en probleemanalyse

Deze applicatie rapporteert de zogenaamde “rode markers" in een productieproces welke voorkomen wanneer proceswaarden ingestelde limieten overschrijden. Onderzoekers kunnen door het toepassen van diverse filters in de online-applicatie vaak voorkomende verstoringen en problemen analyseren.