Upgraden naar Windows 10

Microsoft heeft Windows 7 uitgefaseerd. Dit betekent dat er geen support meer wordt geboden op dit besturingssysteem. 

Wizzo heeft verschillende aanvragen ontvangen met betrekking tot het upgraden van meetsystemen.

Windows 7 heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een stabiel besturingssysteem voor veel applicaties waaronder Test & Measurement oplossingen. Echter aan al het goede komt een eind.

Windows XP

Dit geldt ook voor Windows XP. Microsoft heeft Windows XP opgevolgd met stabiele besturingssystemen Windows 7 maar voor beide operating systems is de ondersteuning beëindigd.

Actieve applicaties

Door specifieke hardware, drivers, runtime engines en de connectie met externe apparaten, is een upgrade in de praktijk geen eenvoudige actie. Een gedegen upgrade strategie is nodig om een dergelijk project tot een succes te brengen en de migratie te laten slagen.

Installed base

Naast het updaten van systemen in laboratoria zijn er verschillende productie- en controlsystemen voorzien van nieuwe hard- en software. Tijdens een migratie worden de gegevens van de systemen gedocumenteerd en vastgelegd in onze installed base.

Door de registratie van de leverancier- en fabrikant specifieke gegevens, zijn we in staat om de systemen in de toekomst goed te beheren.

Zorgeloos applicaties upgraden

Wizzo heeft een methode ontwikkeld waarmee de migratie van Windows XP naar een nieuw besturingssysteem wordt gestroomlijnd. Onze methode is inmiddels succesvol toegepast bij verschillende klanten. Tijdens het uitvoeren van deze projecten is er bij Wizzo een kennisbank opgebouwd met typische en specifieke kennis.

Deze kennis stelt ons in staat om de meest (kost)effectieve wijze van migratie toe te passen en reduceert in het bijzonder de migratietijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?