Power Apps

Iets eenvoudigs kan zo sterk zijn

Er zijn zoveel bedrijfsprocessen die met een klein duwtje in de rug slimmer kunnen. Microsoft biedt met Power Apps een oplossing waarmee een simpele oplossing grote resultaten kunnen voortbrengen.

Zelfbouwen of verder bouwen

Heb je een beetje kaas gegeten van Power Apps of heb je wel eens een app gemaakt, dan maak je al snel stappen in dit platform. Toch is het soms handiger om een voorontwikkeld vertrekpunt te hebben.

Wij kunnen je hierbij helpen door een omgeving te maken waaruit jij verder kan ontwikkelen. Hierin hebben we met verschillende voorbeelden 80% van jouw wensen gerealiseerd. De finishing touch en de details kun je dan zelf eenvoudig realiseren.

Thuiswerken

Direct aan de slag

Uiteraard kunnen we ook het hele traject voor je begeleiden. We spreken dan samen jouw wensen door en zetten de omgeving voor je op. Het voordeel hiervan is dat je een kant en klare oplossing krijgt waarmee je direct aan de slag kunt.

Kan het handiger?

Stel je bent al een eind op weg met Power Apps, je eerste resultaten staan online. Je collega’s maken gebruik van de door jou ontwikkelde functionaliteit. Om er voor te zorgen dat je alles uit je project hebt gehaald, is het soms fijn om reflectie te krijgen van een professional.

Wij helpen je hier graag bij. We kijken samen naar het project en complimenteren de ontwikkeling waar nodig. We laten je zien wat handiger kan en geven tips en tops voor jouw ontwikkeling.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?