Onze dataloggers maken de scheepvaart duurzamer

https://youtu.be/S1s_PKe5siM
Deze maand reageerden onze collega’s snel op een gevalletje waterschade bij een klant. Ook nieuws over onze dataloggers die de schepen van Spliethoff nog duurzamer laten varen. En mag jij misschien aan het Wiel van Wizzo draaien? We vertellen hoe je kans maakt op waanzinnige prijzen ter ere van ons 10 jarig bestaan. Kijken dus!

Wizzo 10 jaar

In november 2020 wordt Wizzo 10 jaar. Dit vieren we nu al door de komende maanden met het wiel van Wizzo bij u langs te gaan. Draai aan het wiel van Wizzo en maak kans op waanzinnige prijzen.

Hoe maak ik kans?

U maakt kans op het wiel van Wizzo door te abonneren op ons youtube kanaal of door het delen van een video van Wizzo op social media zoals Facebook of Linkedin.

Duurzamer varen

Wizzo heeft in samenwerking met Spliethoff dataloggers ontwikkeld welke permanent gegevens verzamelen aan boord van zeeschepen. Zo worden sensoren gemonitord maar ook motormanagement systemen. Door deze gegevens te verrijken met externe informatie zoals weergegevens, ontstaat er een realtime beeld van de performance. Van elk schip wordt een energie optimale baseline vastgesteld. Door de actuele performance weg te zetten tegen deze baseline, kan het brandstofverbruik worden geoptimaliseerd.

Wilt u meer weten over dit onderwerp, neem dan contact met ons op.

Calamiteitenplan

Deze maand viel bij een klant van ons een hele afdeling uit door wateroverlast. Hierdoor kon er niet meer verder worden gewerkt. Onze IT-specialisten reageerden snel en konden binnen no-time werkplekken voorzien van nieuwe apparatuur. Hierdoor was de impact op de productiviteit minimaal.

Heeft u een calamiteitenplan of bent u benieuwd hoe wij u kunnen bijstaan in een dergelijke situatie? Wij adviseren u graag.