Snijden door staal

In samenwerking met een ervaren machinebouwer heeft Wizzo een applicatie ontwikkeld voor het aansturen van meerdere assen. 

Geavanceerde motion

Middels deze software is het mogelijk om geavanceerde gecoördineerde motion bewegingen uit te voeren. Hiermee kan een machine of installatie als CNC of CAM (Computer Aided Manufacturing) functioneren.

Met de flexibiliteit, wiskundige- en uitgebreide mogelijkheden vanLabVIEW kan de HMI (Human Machine Interface) in samenwerking met de applicatie complexe en gecoördineerde functies en bewegingen uitvoeren. De applicatie kan bewegingen met hoge snelheid bijhouden en anticiperen op veranderingen in proceswaarden.

Business Case Lino Metaalwaren

We laten graag onze klanten aan het woord. Bekijk de video van een 2000 Watt lasersnijmachine bij Lino Metaalwaren in Haarlem.

Prox-motion

De applicatie, genaamd Proxmotion, is ontwikkeld in samenwerking met Novako Techniek en wordt toegepast in een breed scala aan industriële productie oplossingen zoals: plasma snijders, ponsstraten, lasersnijders of een combinatie van deze systemen.

Novako Techniek is gespecialiseerd in machinebouw en het maken van productie systemen. Met een achtergrond in Operations en ervaring met productie systemen hebben hun engineers een compleet inzicht in de vereisten van het eindproduct.

Het software framework van Proxmotion is flexibel en kan een groot aantal assen en I/O aansturen. Deze ingrediënten zijn de basis voor het ontwikkelen van high end productie systemen.

3D-bewegingen

Flexibiliteit, precisie en snelheid zijn belangrijk wanneer het gaat om productiesystemen. Onze software kan communiceren met verschillende motion systemen zoals, Galil, Schneider Electrics, ABB, Omron, Siemens and GE Fanuc.

Daarnaast heeft Wizzo een algoritme ontwikkeld waarmee geavanceerde bewegingen sneller worden uitgevoerd. Het algoritme voorziet in snellere communicatie en verbeterde stabiliteit. Dit werkt voor zowel 2D- als 3D-bewegingen.

CAD CAM

Ontwerpen omzetten in bewegingen is één van de belangrijkste voordelen van Prox-motion. Met het onboard CAD CAM systeem van Prox-motion wordt een ontwerp direct omgezet in ISO-code. Daarnaast adviseert Prox-motion in de optimale en een materiaal efficiënte wijze van productie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?