Bekend zijn met hetgene dat we leveren, dat vinden we belangrijk bij Wizzo. Deze maand hebben alle medewerkers van Wizzo de fabriek van Fujitsu in Augsburg (Duitsland) bezocht. In deze fabriek worden servers, workstations, en storage(opslag) devices gemaakt. Met Europa als afzetmarkt is deze fabriek ingericht om grote oplagen te kunnen produceren.

Kwaliteit als prioriteit

Net als Wizzo, gaat Fujitsu voor kwaliteit. Tijdens het productieproces voert Fujitsu geavanceerde tests uit met als doel kwaliteit te controleren en verbeteren. Hierdoor worden productiefouten tijdens de productie in een vroegtijdig stadium gedetecteerd, waardoor de kans op defecten wordt geminimaliseerd.

In het Test en Compliance gebouw worden, in gecertificeerde testruimtes, onder andere geluid- en hoogfrequente straling (EMC) en andere eigenschappen van de producten onderzocht. Deze testresultaten resulteren in verbeteringen van de nieuwe generatie werkstations en servers.

Speciaal en snel geleverd

Speciaal voor uw bedrijf samengesteld in Augsburg en toch een snelle levering, bij Fujitsu is het mogelijk. Wanneer Wizzo een serverconfiguratie voor uw bedrijf besteld, wordt deze geheel op maat gemaakt. Ondanks dat dit een speciale levering betreft wordt uw bestelling altijd snel bij u afgeleverd.

Uw bedrijfslogo op uw systeem?

Een unieke mogelijkheid welke Fujitsu biedt is het verpersoonlijken van werkstations of laptops door de opdruk van uw logo. Hierin zijn interessante mogelijkheden denkbaar.