Wizzo-is-jarig

Daarom trakteren we vanaf 16 november met gebak bij iedere bestelling.*

Feest!!!

Op 16 november 2015 vieren we feest. Het is dan exact 5 jaar geleden dat Wizzo is opgericht door Rowin Mulder en Daan Visser. Vanaf het begin heeft Wizzo zich gericht op twee disciplines: Systeembeheer en software ontwikkeling. In vijf jaar is Wizzo gegroeid naar een bezetting van 8 medewerkers en zijn we nog steeds trots op ons werk.

Systeembeheer

Wizzo heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het systeembeheer binnen het notariaat. Daarnaast ligt de focus op lokale bedrijven in de regio Amsterdam. Door periodieke bezoeken op locatie, pro-actief beheer en korte lijnen met onze klanten, ervaren de klanten van Wizzo de dienstverlening als direct en toegankelijk. Wizzo werkt op basis van fixed price contracten, waardoor de klanten vooraf altijd weten waar zij aan toe zijn. Voor Wizzo heeft dit als voordeel dat de werkbelading en productiviteit beter zijn in te schatten.

Wizzo werkt nauw samen met software ontwikkelaars van notariële systemen waardoor de kennis en ontwikkeling in de markt nauwgezet wordt gevolgd.

Software ontwikkeling

Wizzo ontwikkelt industriële software voor research centra, productielijnen, industrie, laboratoria en de scheepvaart. In deze niche markt wordt de ontwikkelomgeving LabVIEW van National Instruments (NI) vaak toegepast. Als partner van NI is Wizzo actief voor toonaangevende opdrachtgevers in de industrie, scheepvaart, laboratoria en Oil&Gas. Met vier gecertificeerde ontwikkelaars worden specialistische high end applicaties ontwikkeld.

*Voorwaarden actie

De actie loopt van 16 november 2015 tot en met 15 december 2015. U ontvangt gebak bij elke bestelling van minimaal €500,- exclusief BTW. U hoeft de taart niet (alleen) op te eten.